Tilaisuudet ja tapahtumat
Lämpimästi tervetuloa!

Emme järjestä toistaiseksi temppelillä yleisötilaisuuksia koronaviruspandemian johdosta

Rahalahjamme seurakunnan työtä varten voimme antaa nyt pankkien tai niiden verkkosivujen kautta, kun meillä ei ole mahdollisuutta sitä tilaisuuksissamme tehdä. Pankkitiedot viitenumeroineen löytyvät Yhteystiedot -sivulta. Rahalahja on mahdollista tuoda myös temppelille toimiston aukioloaikoina.

Toimisto on avoinna normaalisti torstaisin klo 9-11 asiointia varten.

Keskusteluapua saat mm. seuraavista puhelinnumeroista: 050 5716014 (Erkki Lehtonen), 040 9627326 (Riitta Ahonen) tai seurakuntamme vanhemmistoon kuuluvilta, joiden yhteystiedot löydät täältä kotisivujemme yhteystiedoista

Temppeli on avoinna hiljentymistä ja rukousta varten sunnuntaisin klo 16-18 sekä torstaisin klo 8-9, jolloin siellä on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen keskusteluapuun. Erkki Lehtosen kanssa voit sopia myös muuna aikana tällaisen keskusteluhetken järjestämisestä temppelillä. Älä tule noihinkaan hetkiin kuitenkaan flunssaisena vaan ota silloin yhteyttä puhelimitse.

Hartaushetkiä seurakunnastamme pääset kuuntelemaan etusivulla olevasta linkistä. Myös netin ja kaapeli-television kautta löyttyy hyviä hengellisiä lähetyksiä niin suorana kuin tallenteinakin mm. seuraavilta sivuilta (pääset suoraa sivuille klikkaamalla seuraavia linkkejä):

RadioDei

TV7

UskoTV

Muutakin ajankohtaista tietoa löydät täältä kotisivuiltamme. Rukoillaan ja pidetään toisistamme huolta!

Sana sanoo: "Avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua." Ps 50:15

Siunaavin terveisin Erkki Lehtonen

Pastori, Juvan helluntaiseurakunta