Uutiset, blogit ja muut kirjoitukset

Perinteinen helluntaiseurakunnan lastenleiri oli tarkoitus pitää heinäkuussa tiistaista perjantaihin Juvan Kaislajärvellä, mutta koronan takia se muutettiin päivaleiriksi ja pitopaikaksi Kannashovi, Taipaleentie 10. Leiripäivaksi on sovittu lauantai 18. heinäkuuta 2020.

Jeesus sanoi, että hän on tie, totuus ja elämä. Mihin hän on tie? Hän on tie taivaaseen, mutta laajemmin hän on myös tie Jumalan yhteyteen.

"Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi kehotamme ulkomailla asuvia Suomen kansalaisia poistumaan maasta välittömästi ja varautukaa palaamaan pian kotimaahan, päätös tulosta on tehtävä nyt"

Viime syksynä, marras-joulukuun vaihteessa minulla oli kehossani tulehdustila. Söin pari antibioottikuuria, jotka eivät kuitenkaan tehonneet. Lääkäri määräsi vahvemman lääkityksen, mutta sanoi, että jos tulee haittavaikutuksena keuhkoreaktio, lopeta kuuri heti, reaktiot ovat kuitenkin hyvin harvinaisia. Keskenhän lääkkeen syönti piti jättää,...

Pian pääsemme taas viettämään Suomen Itsenäisyyspäivää ja sen myötä myös linnanjuhlia.

Kiitollisuus

19.10.2019

"Tervetuloa viettämään tätä pientä hetkeä kanssani näiden elämämme tärkeinpien asioiden äärellä.

Niin se vaan kuuma ja helteinen kesä Unkarissa painuu syksyksi. Kiitollinen ja hyvä mieli täyttää sydämeni Jumalan uskollisuudesta sekä teidän antamastanne tuesta.

Ehjä ihminen

18.09.2019

Kirjoittaessaan Tessalonikissa asuville uskoville Paavali päättää kirjeensä seuraavanlaiseen toivotukseen: "Itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonaan ja varjelkoon koko olemuksemme, teidän henkenne, sielunne ja ruumiinne, niin että olette nuhteettomat Herramme Jeesuksen Kristuksen tullessa" ( 1 Tess 5:23 ).