Uutiset, blogit ja muut kirjoitukset

"Rati riti ralla, tuli talvi halla", Suomessa kun talvi peruttiin, se perutti tänne Itä-Eurooppaan. Meillä on ollut lähes hyytävän kylmää ja kosteata koko menneen tammikuun ajan, sillä ulkolämpömittari ei kerro koko totuutta.

Myrskyssä

25.01.2020

Olemme viime aikoina lukenee niin mersäpaloista, myrskyistä kuin muistakin luonnon katastrofeista. Ne ovat saaneet paljon tuhoa aikaan ja aiheuttaneet myös paljon inhimillistä kärsinystä niin ihmisille kuin eläimillekin. Voiko vaikkapa myrsky tuoda mukanaa jotain positiivistakin?

Kevään Toikkari- ja Kids Action Night -toimintailtoja järjestetään Kaarihallilla os. Harjutie 2. Oli mukava nähdä menneessä Toikkari-illassa jälleen muutamia ensikertalaisiakin mukana. Tsemppiä kaikille. Seuraavana Toikkari-ilta onkin sitten pe 6.3. klo 17.30-19.30

Pian pääsemme taas viettämään Suomen Itsenäisyyspäivää ja sen myötä myös linnanjuhlia.

Kiitollisuus

19.10.2019

"Tervetuloa viettämään tätä pientä hetkeä kanssani näiden elämämme tärkeinpien asioiden äärellä.

Niin se vaan kuuma ja helteinen kesä Unkarissa painuu syksyksi. Kiitollinen ja hyvä mieli täyttää sydämeni Jumalan uskollisuudesta sekä teidän antamastanne tuesta.

Ehjä ihminen

18.09.2019

Kirjoittaessaan Tessalonikissa asuville uskoville Paavali päättää kirjeensä seuraavanlaiseen toivotukseen: "Itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonaan ja varjelkoon koko olemuksemme, teidän henkenne, sielunne ja ruumiinne, niin että olette nuhteettomat Herramme Jeesuksen Kristuksen tullessa" ( 1 Tess 5:23 ).

Tervehdys täältä helteisestä Unkarista. Asiat ovat nytkähtäneet hitaasti ja kovan puristuksen kautta onneksi eteenpäin. Sain sinne Kysille 5x soitettuani leikkaukseen ajan, eli 12.8 päiväkirran puolelle ois puukon alle meno ja sitä ennen eli 3 arkivrk pitää antaa labrat, ja EKG että ne ovat sitten valmiina.